16 Kasım 2013 Cumartesi

İlluminati Kartları

                                           


 illuminati kartları çok eskilere dayanmaktadır. 1990 yılında bir fikir halinde iken 1995 yılında ise piyasaya sürülmüştür. İçerisinde bir çok olayı barındırmakla birlikte gerçeklik payı oldukça yüksektir. Onlarca illuminati kartı olmakla birlikte henüz hepsi açıklanamamıştır. Bu açıklanma hadisesi olayları gerçekleşmesi ile bağlantılıdır.
Bu kartlarda işaret edilen bazı olaylar gerçekleşmiştir. Peki bu illuminati örgütü neden böyle birşey yapsın ki. Neden kendini deşifre etsin. Cevabı çok basit. Bize kendilerinin ne kadar güçlü olduklarını göstermek istiyorlar. Evet gerçekten çok güçlüler ve istedikleri herşeyi yapabilirler. Ellerinde bulunan parasal gücün açmayacağı kapı yok. Yeni Dünya Düzeni ‘ni kurmaya çalışıyorlar. Şimdi bazı kartların anlamlarını açıklayalım ve günümüze kadar gerçekleşmiş mi gerçekleşmemiş mi bakalım.
Ortaya Çıkışı
1990 yıllarında Steve Jackson isimli bir adam illuminati isimli bir kart oyunu piyasaya sürer. Bu oyunun amacı dünyayı legal ya da illegal yollarla yönetmektir.
Şaşırtıcı olan durum bu değildir. Detaylı incelendiğinde oyun kartları üzerinde birçok olay ve düşünce yazılıdır. Eğer daha detaylı incelerseniz oyun kartlarının günümüzde oluşun olayları daha önceden bir kağıt parçası üzerinde barındırdığının farkına varırsınız.Oyun birçok ödül kazandı ve piyasada o zamanlar epey durdu. Şuan sadece sjg firmasından özel sipariş ile satın alabilirsiniz. Aslında bana daha komik gelen şey bu kart oyununun 1975′de The illuminatos! Trigolgy isimli bir kitaptan esinlenerek yapılmış olması. Yani aslında olaylar daha da eskiye dayanıyor.
95lerde piyasaya sürülen bu kartları incelediğimizde onlarca kartın gerçekleştiğini görüyoruz ama diğer yandan da birçok kart henüz gerçekleşmemiş olayları kapsıyor. Bu kartların %30 gibi bir civarı ise açıklamakta zorlandığımız ve henüz gerçekleşmemiş olayları kapsıyor. 400′de yakın illuminati kartı var şuan ben sadece 385 kart gördüm.
Bunları okuduktan sonra beyninizde bişeylerin dong ettiğini görüyorum. Aslında ilk bu mıymıntıları öğrendiğimde aynı duyguyu ben de yaşadım.Tamam her şeyi anlarım da bu illuminati mal mı ki kendini deşifre etsin ya da açığa çıkartacak eylemlerde bulunsun.Ama oyunu illuminati yayınlamadı ki!!!. Steve diye bir adam yaptı oyunu.Evet o yaptı ama Her şeye rağmen illuminati, oyunun piyasada kalmasını sağlamıştır. Ayrıca Steve Jackson illuminatiye hizmet eden bir hackerdır. Peki illuminati niye kendini açığa çıkarıyor ? Aslında çok basit 1990larda kimse illuminati ne olduğunu bilmiyordu. Bilen insanlar ise anlatmaktan çekiniyordu. sikimsonik sosyalmedya da yoktu ki bilgi copy+paste olmuyordu. Sonuç olarak illuminati gizli bir örgüt değil diyebilecek ergenler o zamanlar türeyemedi. İlluminati paranoyak bir nesil istiyor ve o zamanlar yazdığım nedenlerden dolayı ortada bu tür bir nesil oluşmadı. Günümüz açısından bakarsak illuminatinin 30 yıl önceden planladığı şey explorer oldu şimdi yürürlüğe girdi. Yani kendini deşifre eder bir yanı yok illuminatinin.
İkiz Kulelerin ve Pentagon’un Vurulması
İkiz kulelerin vurulması… Kartın başlığı “Terörist Saldırısı” ve üzerinde yazan şu: “Bu kartı kontrolünüz altında bulunan bir şiddet grubuna +10 güç ya da +10 direnç vermek için kullanın.” Günümüzde artık ikiz kulelerin bizzat ABD tarafından yıkıldığı bilinmekte. Bunu da müslüman terörist gruplarını güçlü göstererek, ortadoğuyu işgal etmenin altyapısını hazırlamak için yapmıştır. Amaçları dünyada terör oluşturmak ve terörü bitirme adı altında ülkeleri işgal etmek.İlluminati için çok önemli bir komplo olduğu sadece bu plan için yaptığı subliminallerde anlaşılmış oluyor.Örneğin Matrix filminde ve bazı disney yapım çizgi filmlerinde birçok 11 eylül subliminal mesajlarına rastlamak mümkün. 11 Eylül Hikayesini bilirsiniz zaten. Bir sabah 4 abd yolcu uçağı kaçırılır. 2si dünya ticaret merkezine, 1i pentagona saldırı düzenler. 4. uçak ise yarı yolda yolcular tarafından düşürülür. Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi kitleleri kontrol etmenin birden çok yolu vardır. İlluminati en geniş ve etkili 2 yolu kullanır. 1 Medya 2 Düzensizlikten Düzen.Peki ikiz kuleler neden vuruldu. Aslında çok basit . Nüfus kontrol, Kitle kontrol, amacı ile vuruldu. Önce kaos sonra ise el kaide denen terör örgütü çıktı. Ayrıca İslam’da bir yandan kötülendi. Kafa kesenler olarak el kaide sembolü sürekli propaganda edildi. Terör çıkarıldı ve abd anti terör yasaları çıkardı. Tüm ortadoğu işgal edildi katledildi. Bütün altın petrol gibi ekonomik zenginlikler abdye yahudi bankalarına yani illuminatiye taşındı. Peki saldırılar nasıl yapıldı. Yani sizce 2 uçak çalınıp bombalandı mı kuleler Hayır. Ortada uçak diye bir şey yok. Eğer buna inanmıyor size uçak çarptı denen ve görüntüleri gösteren Cnn, fox gibi illuminati kontrolündeki haber ajanslarına güveniyorsanız söyleyecek hiçbir şey yok.
trans İlluminati Kartlarıikiz kule saldırısı illuminati kartoyunlar İlluminati Kartları
pentagon İlluminati Kartları


Matrix 1999 Neos Passport expires on September 11 2001 İlluminati Kartları
Tsunami Felaketi
Endonezya’da 2004 yılında  depreme bağlı olarak dev bir tsunami oluştu. Şehir sular altında kaldı yüzlerce insan hayatını kaybetti. ABD’nin H.A.A.R.P. silahı ile yapay depremler oluşturabildiğini söylemiştik. Bu felaket de onun eseridir. Kartın üzerinde: “Felaket. Bu kart bir kıyı bölgesini hemen yok etmek için kullanılır.” yazmakta.
tsunami İlluminati Kartları
Japonya Depremi
Bulaşıcı hastalıkların yanı sıra, illuminatinin birçok sayısız afet yaptığını biliyoruz. Onlar böylece halkları paniğe düşürüyor. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü.Dediğim gibi illuminati istemediği bir yeri istediği şekilde yokedebilir. Ve bunu yaparken kimse illuminatiden şüphelenmez. Çünkü haarp dedikleri silah ile bir yerde afet yaratabilirler ve bunu tüm insanlık doğal olay olarak kabul eder. İşte 2011′de hatırladığınız gibi japonyada büyük bir deprem sonrasında ise tsunami ve olaylardan bir gün sonra ise nükleer kaza meydana geldi. Evet bunların tümüyle illuminatinin komplolarıdır. Kartta gördüğünüz yer de japonyadaki saat kulesi. Dikkat ettiyseniz insanların tümü çekik gözlü.  Şimdi yukardaki kartları inceleyelim. 1. Kartta bir bölgede ard arda saldırı yapılabileceği ile alakalı şeyler yazıyor. 2. Kartta ise nükleer kaza yazıyor. Şimdi taşlar yerine oturdu. İlluminati japonyada peşpeşe felaketler oluşturmuştur ve bunu yıllar önce planlamıştır.  Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011
japonyadepremi İlluminati Kartları
Barack Obama’nın Seçilmesi
Bu kartta da ABD başkanı Barack Obama’yı çok net bir şekilde görüyoruz. Bütün ABD başkanları skull&bones tarikatında yetişmekte, yani 10-15 yıl sonra kimin başkan olacağı önceden belli.
obama İlluminati Kartları
Ekonomi Krizi
Günümüzde dünya bir krizin eşiğinde. Peki bu krizi kim çıkarmış olabilir.. Amerika.. Kendisi de biraz zarar görse de Rusya ve Çin gibi dünya çapındaki güçlü rakiplerine çok ciddi hasarlar vermiştir (zaten Amerika’nın politikası genelde bu. Düşmanlarını alt etmek için biraz zarara katlanıyorlar) . Kartlarda bu olayı “Market Manipulation (Pazar Manipülasyonu)” ve “Currency Speculation (Para Birimi Spekülasyonu)” şeklinde görmekteyiz. İlluminatinin amacı bu düzensizlikten ortaya çıkartıkları düzen. Kriz ortaya çıkarıyorlar ve tüm dünya ülkelerin borç veriyorlar böylece dış ülkeler sionizme borçlu kalıyor. Kriz ortamında dünyayı yönetmek daha kolay olur ve onlarda bu şekilde tüm ülkeleri kendi köleleri haline getirmeye çalışıyorlar
ekonomi İlluminati Kartları
Arap Baharı ve Ortadoğu
Herkes biliyor ki Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol ediliyor. Kontrol edilmekten kastım halk Amerika tarafından yönlendiriliyor değil. Amerika bu halkları isyan ettirmek zorunda bırakıyor. Önce dikdatörlerin halka çok zulüm etmesi sağlanıyor, sonra bundan bıkan halk haklı olarak isyan ediyor, daha sonra Amerika, Nato ve diğer güçler barış getirme bahanesiyle ülkeleri paylaşıyorlar. Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. Kartta yazan da şu: “Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın.” İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz. Bugün libya ve diğer arap ülkelerinde olan olayın aynısı.Karttaki kişi de kaddafiye benziyor. ABD’nin dış ülkelere yaptığı en önemli politikalardan biri. Ortadoğuda Kudüsün yönetimini güvenlik altına almak için bölgeyi kontrol altına almak şart. Bu da sadece kaosdan çıkan düzen sayesinde yapılabilir.
ortadogu İlluminati Kartları
Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü
Amerika’nın dünyayı tamamen kontrol altına alması için atacağı son adımın kendi tasarladığı ufolarla sahte uzaylı istilası gerçekleştirmektir. Bu kartların ilkinde uzaylılar tarafından kaçırma vakası görüyoruz. İkincisinde de “Foreign Aid (Yabancı Bağış)” isimli bir kart var. Bu da uzayda bulunacak bir kaynak olabilir. Esas önemli olan 3. kart. Ufolar açık bir şekilde empire state binasına saldırmakta. 95 yılında bu kartları alıp inceleyen biri nasıl 11 eylül 2001 sabahı şok geçirdiyse biz de bir sabah uyandığımızda empire state binasının çöküşünü gördüğümüzde şok geçireceğiz.
ufo İlluminati Kartları
H.A.A.R.P.
Kartta yazan ”Bu cihaz Herhangi bir saldırı gücünü arttırmak ve ya bir yeri yok etmek ya da herhangi bir afet yapabilmek için kullanılır +2 güç vardır.”
HAARP veya skalar dalgalar kullanarak, dünya üzerindeki herhangi bir yere tremor tetiklenebilir, ve bir çok “doğal” görünümlü deprem sonuçlanacaktır. Deprem tüm doğal felaketlerin en korkuncudur.
Bilim adamları ayrıca, “kompozisyon veya toprak yapısı” değiştirerek depremler oluşturabileceğini söyler. Bu teknoloji ilk Ruslar tarafından mükemmel “Tesla Teknolojisi” diye adlandırılır.HAARP illuminatinin kullandığı en büyük teknolojilerden biridir.
261966 428709733854301 1334687736 n İlluminati Kartları
HAARP 2
Bir kasırga bir toplumda normal yaşamı bozar ve yeterince yıkımı olur.İnsanlar evlerinden zorla çıkarılabilir. Ya da maddi zararlar sigorta tarafından karşılanmaya da bilir.Ağır kayıplar da verebilir.
548240 428708200521121 322896754 n İlluminati Kartları
HAARP 3
Her yeri ve dünya üzerindeki tüm yerleri illuminati hava kontrol edebilir.Kartta yazan ”Herhangi bir afete karşı savunmak için Hava Haarp gerçekten vardır.Eğer bir rakip üzerinde afet ziyareti yaparsan ulasların birbirine doğal afetler çıkarma yeteneği sahip olunur.
Gerçek meteoroloji uydularından sadece hava raporu olmayan , onlar değiştiren uydular belirli bir konumda ki hava kontrol sinyalleri uydu üzerinden geçirir.Yağmur ya da tornado ve ya fırtına yaratılabilir ve manipüle edilebilir.
Yıkmak.. Başka hücüm gücü belirli bir hedef yoketmek amacıyla kasırga ve ya kasırga gibi büyük doğal afetler oluşturulur ve manipüle edilir.”
550386 428705353854739 295790450 n İlluminati Kartları
HAARP 4
Kartta yazan ”Her yeri kontrol, Herhangi afete karşı savunma için +6 güç. Ama uzay dışında rakip,üzerine herhangi bir afete +4 güç vardır.Hava Uydu” okur: “Gerçek meteoroloji uydularından sadece onlar bunu değiştirebilir, hava durumu raporu olmayan Sen, herhangi bir Kasırga +4 güç , Yağmur gücü ve ya Tornado +10 artar veya azalabilir. … Sen,  başka Saldırı gücünü yıkma  +4 artar veya azalabilir … ”
398173 428703657188242 26537811 n1 İlluminati Kartları
Hackerlar
Kartta yazan ”Hackerlar +4 sahip olmak için bilgisayar gruplarına direk kontrol sağlar. Onlar +2 için bilgisayar gruplarını kontrol eder ya da yokeder.”
Hacker günümüz teknolojisine paralel olarak çok popüler olan ve ileri düzeyde bilişim bilgisine sahip programlama bilgisine sahip ve sisteme sızabilen sanal korsanlardır.Genelde antivirüs şirketlerinde çalışırlar. Bilgisayarlara sızarlar ve piyasada antivirüs ihtiyacı doğar.İlluminatinin kendi kontrolünde hacker grupları da vardır.Bunlar ise ülkelerin gizli bilgilerini bulmak için kullandıkları sanal çetelerdir.Anonymous dünya üzerinde bulunan en gizli hacker grubudur.İyi amaçları var ama asıl planlarını kimse bilemez tabi.Wikileaks’a bilgileri Anonymous’un ulaştırdığı bazı kesimler tarafından iddia ediliyor. Anonymous birçok ülke hakkında önemli bilgilere sahip.
282296 428717920520149 120443743 n İlluminati Kartları
AY’DAKİ ÜSS
NASA’dan sızan bazı bilgilerde Ay’da kurulan ya da kurulacak olan üsslerden bahsediliyor.Peki bu üssler ne işe yarayacak ? Bu üsler sayesinde HAARP silahının etkinliği artabilir,Aydan verilen sismik enerjiler , zihin kontrol dalgaları elbette fikirlerimize etkileri büyük olacaktır.İnsanlık için büyük tehdit olacaktır.
431720 428304927228115 1817213205 n İlluminati Kartları
Yapay Hastalıklar
İlaç sektörüne can vermek için labaratuvar ortamında üretilmiş insan eti yiyen bir bakterinin geleceği söylenmekte. Aids’in bile illuminati tarafından üretildiği iddia ediliyor. Zaten illuminatide amaç bu kaosdan kurulan düzen.Sorun çıkartıyorlar ve bunu çözmek için ilaçlar antivirüsler silahlar üretip insanları kendi köleleri haline getiriyorlar.
526042 428301550561786 979137731 n İlluminati Kartları
HOLLYWOOD

Yahudiler’in ekonomi ve savaş teknolojisi kadar sinema,müzik sektörünü de ellerinde tuttuğu bilinmekte. Her ne kadar Amerikan halkı birçok konuda olduğu gibi bu konudan da bihaber olsa da, olanaklarıyla dünyaya dev bir eğlence sektörü sunan Hollywood, Yahudi patronlar tarafından yönetiliyor.Dikkat ettiyseniz hiçbir Hollywood yapımında İsrail’i Yahudiler’i ABD’yi aşağılayan bir kare yoktur.
254776 428718490520092 1425274362 n İlluminati Kartları
Toplu Canlı Ölümleri

Kartta Yazan ”Felaket! Bu kart herhangi bir yıkıcı anlık ataktır. Bir eylem gerektirmez. Gücü büyük başka yerlere karşı.Saldırı başarılı olursa hedef harap edilir.O rulo 6 .dan daha fazla başarılı olursa hedef yokedilir.Bu saldırı başarılı olduktan sonra oyuna derhal Yeşil Grup ekstra eylem simgesi yerleştirebilirsiniz.Bu kart alternatif olarak OPEC ve ya çok uluslu petrol şirketlerine karşı +10 saldırı eklemek için oynanabilir. ”
canliolumleri İlluminati Kartları
Acil Durum Emri
Kartta yazılan ”Bu kart her an çalınabilir ve Bir hükümet grubu etkilediği grubu güç için eylem olarak sayar.Seçtiğiniz hükümet grubuna kartı bağlayın +6 yükselir.”
Bu kartta hemen bir devlet gücünü ele geçirmek için kullanılabileceği hakkında bir şeyler söylenmiş.Resimde düşük rütbeli bir asker koyu tenli bir adama kabaca davranıyor.
Unutmayalım ki illuminati savaşlar,doğal felaketler,kentsel hukuksuzluk getirmekte.Eylem ve ayaklanma çıkarmakta ve bunları kontrol adı altında şiddet ortaya çıkarmaktadır.
47480 428714400520501 747110967 n İlluminati Kartları
Gizli Şehirler
Kartın üzerinde: ”Bu kartı illuminati ve küresel gücünüzü artırmak için kullanın” yazmakta. İlluminati yeni tarihi bir şehir bulmuş gibi yaparak uzaylıları ya da onun gibi kendi ürettikleri fikirleri insanlara empoze etmeye çalışabilir.Zihin kontrolünde bulunabilir ve Subliminal mesajlarla insanları komploların gelişine hazırlayabilir.Tabi bunun gibi konular bazı insan kesimleri tarafından çok ilgi duyacaktır ve illuminati bir komplosunu daha başarıyla gerçekleştirecektir.
431754 428303433894931 121149322 n İlluminati Kartları
Enerji Krizi
İleride Amerika sahte bir enerji kriziyle dünya ekonomisine büyük bir darbe vurabilir. Kendi de biraz etkilenecektir ama demiştim Amerika’nın yöntemi bu. Ayrıca Doların etkinliği azalacak ve ileride yok olacaktır. Doların yok olması demek tüm kağıt paraları da ardından yoketmek demektir.Bunun ne olduğunu hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz.Artık kağıt para olmayacak sanal paralar hüküm sürecek demektir. Peki dünya üzerinde bankacılık ve sanal para sistemleri kime ait ? Sionizme ait. Artık ABD’nin dolarla yaptığını Yahudiler Sanal paralarla yapacaktır.
254792 428304257228182 995425197 n İlluminati Kartları

Zihin Kontrolü
Bu olay ilk başta çok fantazi gibi gözükse de bana göre zor değil. Bugün biliniyorki beyinde herşey elektrik dalgalarının hareketleriyle oluşuyor. Uydudan çeşitli frekanslarda dalgalar verilerek bu elektrik akımlarında sapmalar yapılabilir. Böylece insanların fikirleriyle oynanabilir.Peki bunu nasıl yaparlar ?
HAARP ile şuan pek çok komplo yapıldığı bilinmekte. Bu tür dalgalar HAARP mekanizması sayesinde yapıyor. İnsanların zihinlerine yollanan akım ve dalgalar sayesinde fikirlerini değiştirebiliyorlar. Ayrıca CIA’nin MK Ultra için LSD kimyasalını kullandığı ortaya çıkmıştı. CIA pek çok zihin kontrol deneyinde HAARP ve LSD gibi kimyasal maddeler kullanıyor.
29832 428300863895188 704404010 n İlluminati Kartları
Suikastler
Julian Assange Wikileaks’in kurucusudur. Amerika’nın ve diğer devletlerin gizli bilgilerini açığa çıkararak Amerika’ya verdiği zararları herkes biliyor. Assange şuan “prezervatifsiz seks” suçuyla ev hapsinde tutulmakta (çok kötü bir komploya gitti) . Ancak hala işleri kontrol edebilmekte. Yani temizlenmesi gerekiyor. İleriki zamanlarda Assange’ın öldürüldüğü haberini duyabiliriz. “İkinci Kurşun” isimli karttaki adam Assange’a inanılmaz benzemekte, Obama gibi
522791 428298757228732 608049460 n İlluminati Kartları
Ölümsüzlük Serumu
İlluminatinin yeni teknoloji ve bilimsel çalışmalarından bir tanesidir. Teknolojilerinin günümüzden daha gelişmiş olduğunu bilmeliyiz.Bu Kartlar da aslında çok fantazi bir şey değil. Ölü bedenlere adrenalin ve bazı hormonlar enjekte edildiğinde ölünün kasları bir süre istemsiz bir biçimde tepki verebiliyor. Zamanla tıbbın gelişmesiyle ölüleri hareket ettiren bir serum üretilecek. İkinci kartta gördüğümüz gibi bu seruma “Ölümsüzlük Serumu” adı vermişler. Klonlamadan sonra bu şeylerin olmasına şaşırmamak gerek.
522974 428297107228897 560957372 n İlluminati Kartları
Spor Holiganlığı
Medya grubunu herhangi bir saldırıya karşı korumak için +4 güç dahildir.
Medya grubu tarafından yürütülen herhangi bir saldırıya karşı savunma için +10 güç dahil.
Hadis-i şeriflerde:
İfrat ve tefritten uzak durun (Buharî)
Bir kimseyi, bir ideolojiyi, bir takımı aşırı sevmek ifrattır. Aynı şekilde günümüz sorunlarından spor fanatikliği ifrattır. Günümüzde insanlar spor takımları için birbirlerinin kalbini kırabiliyorlar. İnsanlar kendilerine bir faydası olmayan ve esasında seyir zevkinden ibaret olan spor için düşmanlık edebiliyorlar.Spor milletler arasında bütünleştirici bir etkiye sahip olduğu için medya ve diğer gruplar tarafından kötü amaçlar için kullanılabiliyor.Bu durumlarda spor izlemenin ötesine geçiyor ve bir terör halini alıyor. Bu gibi durumlarda medyanın asıl amacı karışıklık çıkarmaktır ve ne yazik ki buna hep kanıyoruz.
76873 428719807186627 598818391 n İlluminati Kartları
Spor Holiganlığı 2
Profesyonel spolarlar! Burda amerikan futbolu verilmiş , Dünyanın en çok kazanan sporcularından bazıları da NFL(amerikan futbol ligi) de forma giymektedir.Genç yaştaki insanlar ileride büyük sporcular olup büyük paralar kazanacağını düşlemektedirler.Magazin programları da zaten bunun için, eğlence içinde yaşayan ünlülerin hayatlarına bizleri özendirmek.
professional sports İlluminati Kartları
Dünya Kupası Zaferi
Daha önceki kartlarda televizyonun insanlar üzerindeki zararlarını anlatmıştım. Ayrıca spor holiganlığını da anlattım. Bu kartta Dünya kupası maçları ve finalleri hakkında bahsetmiş. Eğer dikkat ettiyseniz bir dünya kupası maçında herkes işini bırakır ve televizyon karşısına geçip maçı izler.
world cup victory İlluminati Kartları

CLİNTON
William J. Clinton Mason ve CFR üyesi , Üçlü Komisyon üyesi ve bir Bilderberger katılımcıdır.. 1991 yılında Bilderberg toplantısına katıldı ve onun adaylığı sırasında Trilateral Komisyonu’nun geçerli bir üyesiydi, 1989 yılında Dış İlişkiler Konseyi’ne katıldı. Eşi Hillary Şamanizm büyücüğü uyguladığı bilinmektedir (Fritz Springmeier, İlluminati Bloodlines) .
Sırasında ne arasındaki benzerlikler vardır Nixon’un Watergate Skandalı ve Clinton’ın Lewinsky skandalı , örneğin, sonuçta bir sonraki Cumhurbaşkanı için yolu hazırlamak ve Demokratlar karşı Cumhuriyetçiler iterek, bir porno gündem uygulanması anlatılmış.
girliemagazines horz 620x295 İlluminati Kartları
İLLUMİNATİ ÜNİVERSİTESİ
Illuminati üniversitesi dediğimizde aklınıza ilk olarak Yale University geliyor değil mi? Buranın öğrencilerinin gizli toplantılar aldığı Skull&Bones tarikatını biliyoruz. Amerika’nın başkanlarının bu örgütten çıktığını da biliyoruz. Ayrıca örgütte 30-50 yıl sonra kimin başkan olacağı bile belli. Örneğin Bush’un babası başkan değilken ikisinin başkan yapılacağı planlanmıştı.
illuminatiuniversity.png İlluminati Kartları
Nüfus Kontrolü
Kartın adı Nüfus kontrol. Resimde ikiz kuleler saldırı altında ve üstleri siyah dumanla gizlenmiş. New York Empire State Binası şehirin en yüksek binası. Ayrıca duman bir iblis yüzü şeklinde. Eğer hatırlarsanız 11 eylülde patlama sırasında birkaç kamera çıkan dumanın iblis yüzü şeklide olduğunu çekmişti.Aslında bu kartta illuminatinin küresel planı nüfus kontrolü.New York ikiz kuleler saldırısı ile sembolik bir bağlantı kurulabilir.Peki bağlantı nedir ? Bu kart Dünya Ticaret Merkezi ikiz kuleler saldırıları önemli ölcüde küresel nüfus azaltıcı darbe olduğunu bize söylüyor olabilir.
devface horz İlluminati Kartları
Küresel Açlık
Dünya açlığı. Kartta afrikalı bir çocuk olduğu çok belli.1991 yılında afrikanın bu duruma düşmesi planlanmış. Avrupa ve ABD’nin Somali’ye neden yardım etmediği bu kartta ortaya çıkmış oldu sanırım.
NWO world hunger 1570690434 İlluminati Kartları
Telefon Kontrol
Dünya çapında telefon konuşmaları dinlenmekle +2 güç elde edilir.
Dünya çapında teknolojinin gelişimiyle birlikte birçok dinlenme cihazları da var olmuş durumdadır.Kitlelerin kontrolünün kolaylığı için bu tür yollara başvuruyorlar. Dünya genelinde de artan telefon dinlemeleri bu kartın işlev haline geçtiğini gösteriyor.
576422 428714740520467 572261544 n İlluminati Kartları
Subliminal Mesajlar
Subliminal mesajların belirtildiği en önemli kart budur. Televizyon ve televizyonla birlikte çocuklara empoze edilen zihin  kontrol subliminallerini anlatmış açıkça.
Subliminals İlluminati Kartları
Televizyon 1
Birçok kartın birbiriyle bağlantılı olduğu gibi bu kartı hem Profesyonel Sporlar , Sübliminaller , Cumartesi Sabahı Çizgifilmleri kartları ile bağdaştırabiliriz . Bu kart insanları televizyon ekranına kilitleyip onları ‘sığır’ haline getirmeye yarıyor.
cable tv1 İlluminati Kartları
Televizyon 2
Çocuklar üzerine kötü etkileri gösteren kart.İnsanların gerek duymadan satın olma isteklerini televizyon gibi önemli bir araçla yaptıklarını anlatıyor.
saturday morning cartoons İlluminati Kartları
 Medya
Bu kartta medyanın , objektifin önündekileri nasıl göstermek isterlerse öyle gösterdiklerini anlatmaktadır. Sıkı televizyon takipçileri karttaki resmin bire bir aynısını yakın zamanda televizyonda gördüler. Tek fark kameranın önünde iki kişi vardı bu sefer.Eğer dikkatli olmazsanız medya iyileri kötü kötüleri ise iyi gösterir.Yani her şey medyada hazırlanan şekilde değildir.
celebrityspokesman.png İlluminati Kartları.
KAPİTALİZM
“Biz düştüğümüz zaman proletarya oluruz, ihtilali yapıp yükseldiğimiz zaman cebimizin korkunç gücü artar” (YAHUDİ PROTOKOLLERİNDEN) Sosyalizmi icat eden yahudi bakın ne diyor. Onlar işine geldiği zaman sosyalist, işine geldiği zaman kapitalist olur. Onlar hiç bir zaman kapitalizmle sosyalizmle yahudiliğe düşmanlık, zarar getirmemiştir.Yahudiler kendilerinden olmayanlara düşmandır.Sosyalizmin Kurucusu Karl Marx der ki:
“Eşitlik, müsavat, hürriyet gibi kelimeleri toplumlara bizler atmışızdır. Toplumlar bu kelimelerin arkasındaki manaları düşünmeden yıllarca eşitlik, hürriyet diye bağırmışlardır. Oysa bakmadılar ki doğada bile eşitlik yoktur, bir dağ alçak bir dağ yüksektir”. (YAHUDİ PROTOKOLLERİNDEN)
İlluminati amaçladığı Yeni Dünya Düzeni’ni kurmak için dünya üzerinde çeşitli akımlar yayıyor. Tabiki hukuku , eşitliği her zaman desteklemişizdir.Ama Yahudilerin çabalarıyla Hukuk laikliği laiklik komünizmi ve Yahudi köleliğini meydana getirmiştir.Türkiye’de de aynı şeyler olmuştur. Laiklik Kemalizmci, Kemalizm komünizmi. komünizm anarşizmi doğurmuştur.İlluminati dünya üzerindeki tüm parayı elinde tutar ve bunu yahudi bankalar aracılığıyle denetler.Yeni Dünya Düzenin ekonomi dili kapitalizmdir ve insanlar bu yolla paranın kölesi yapılmıştır.
560840 428715300520411 110325226 n İlluminati Kartları
Ordu ve Düzen
kartta yazan ”+2 için muhafazakar grupların gücünü arttırın 2 bütün düz grupların gücünü arttırın +3 bütü düz muhafazakar grupların gücünü arttırın.Bu kart NWO herhangi bir yerini alır.”
Günümüzde illuminati bir düzensizlik ortaya çıkarıyor ve bu kaos ortamını düzenliyor. Kaosdan ve düzensizlikten ortaya çıkarılan düzen.Onlara göre böyle yönetmek daha kolay ve daha etkili. Kartta da görüldüğü gibi polis şiddeti anlatılmaya çalışılmış.
527853 428713097187298 1917615019 n İlluminati Kartları
Siyasi Doğruluk
İyi düşünceler artık gerekli +3 bütün Liberal grupların gücünü artırın sadece 1 bir güç ile tüm Muhafazakar gruplar da suçlu olur.Kartın amacı siyasi doğruluğu yoketmek ve tüm iyi siyasileri suçlu göstermek.
.62064 428712653854009 132599090 n1 İlluminati Kartları
Klonlanmış Askerler
Cyborg askerlerden kasıt merhamet duygusu olmayan, güçlü, ölüm makinası askerlerdir. Bunlar robot olabileceği gibi genetiğiyle oynanmış insanlar da olabilir.
302694 428299220562019 1186115071 n İlluminati Kartları
Klonlama
İnsan klonlama günümüzde mevcut mu bilinmiyor ama ileride illuminatinin kendi ordusu için kullanabileceği bir yöntem olabilir.
3747 428299713895303 1264785353 n İlluminati Kartları
SADDAM
İlluminatinin kaosdan oluşturduğu düzeni bu kartta da görüyoruz.saddam hussein 406454528 İlluminati Kartları
Direnme Boşa
Resimdeki kime benziyor ? Tabiki MJ ( Mıchael Jackson)Kartta direnmenin boş olduğu hakkında şeyler yazıyor.
64AC9801019F4A88A2F2ADBDEE699E5A İlluminati Kartları
Bob Marley
Resimdeki kişi Bob Marley. Aynı MJ gibi sonunun ne olduğunu illuminati planlayıp uygulamış zaten. İleride Eminem’e de böyle bir komplo yapılması çok yakındır.
.222002 163944843665851 160485844011751 410115 5273389 n İlluminati Kartları
Meteor Saldırıları
Kartın üzerinde ülkeyi hızla yokedin gibi safsatalar yazıyor. Ama biz bu kartın günümüze göre yorumunu yapalım. Şuan büyük ülkeler doğrudan birbirine saldırı yapamaz. Çünkü birçok savunma teknolojisi ile bu saldırılar püskürtülebilir ve sonuç olarak yeni bir dünya savaşı ortaya çıkabilir. İşte bu yüzden illuminati dediğimiz örgüt gelişmesini istemediği ya da dünya genelinde tehdit olarak gördüğü bir ülkeyi doğrudan ateşe atmaz. O ülkeye zarar vermek ve gelişimini kısa da olsa bir süreliğine durdurmak için kendi eli dışından şeyler kullanabilir. İşte meteor saldırıları bunu simgeler. Dışardan bakınca doğal bir olay ama aslında illuminati eliyle yapılmış bir terör. Sonuç ülke gerilemeye başladı. Tehdit ortadan kalktı ve illuminati mişyın kompleyt.
Peki bu olay gerçekleşti mi ?
15 Şubat 2013 tarihinde sabah 09:20 civarında Rusya‘ya meteor düştü.
http://www.youtube.com/watch?v=NwGN3KIrm5U
536349 428302357228372 472316175 n İlluminati Kartları
3. Dünya Savaşı
İlluminatinin en önemli elit amaçlarından ve özel ritüellerinden biri tabiki 3. Dünya Savaşıdır. Bütün ülkeleri ilgilendiren bir sorundur.Ve tüm dünyayı etkileyecek bir problemdir.Ana amaç yine ortadoğu olmalı ki genelde tüm sorunlar ortadoğu ülkelerinde oluyor. Terör adı altında ABD bu ülkelere sızıp kaos ortamı çıkarıyor ve yine düzen adı altında işgal politikasını gerçekleştiriyor.İlluminatinin ortadoğuyu bu şekilde sürekli teftiş etmesinin sebebi İsraildir.Yeni Dünya Düzenin son başkentini güven altına almak için bölgede hakimiyet şarttı ve o hakimiyet ABD tarafından ne yazikki şağlanılmış durumda.Yine 3. Dünya Savaşıda yapay bir savaşdan öte olmaz.(Diğer savaşlar gibi bu da sionizmin planı)Tabi savaşın nasıl çıkacağını bilemeyiz.
541314 428305947228013 131174810 n İlluminati Kartları

 Bana Destek olmak İçin Lütfen Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın.. Youtube Kanalım  >>> Eyüp Ertaş

1 yorum:

  1. Bu, dünyadaki en büyük holdingin bir parçası olmanız ve kariyerinizin zirvesine ulaşmanız için açık bir davettir. Bu yılki işe alım programına başlarken ve yıllık hasat partimiz neredeyse el altında. Bugün Illuminati kardeşlerin büyük mahallesine katılmak ister misiniz?
    Hangout'tan bize leovincey08@gmail.com veya WhatsApp aracılığıyla ulaşın:
    +2349033667873 veya click https://wa.me/2349033667873 linkini tıklayın

    Teşekkür ederim

    YanıtlaSil