25 Kasım 2013 Pazartesi

FACEBOOK VE HAARP

                                

>>>>> Yeni Bilgiler <<<<<
* HAARP bazı depremleri, ülkelere adamlarını yerleştirmek için yapıyor, mesela Van Depremleri'nde kimbilir kaç Ermeni ülkemize sızmıştır.
* Bazı depremleri de yeraltındaki Yecüc ve Mecüc'ü çıkartmak için yapıyor, mesela İran depremi, bu konuda çok düşündürücü.

Yecüc-Mecüc, Nuh Tufanı sırasında yeraltı şehirlerine ve mağaralara gizlenen, karaların çökmesi sonucu yeraltında kalan, Yaklaşansaat'e kadar çoğalacak ve zamanı geldiğinde ortaya çıkarak Deccal'e tabi olanları ortadan kaldıracak, insan etiyle beslenen, Kuran'da sözedilen, Zülkarneyn As'ın iki dağ arasına set çekip bozgunculuklarını durdurduğu, Hadis-i Şerif'e göre kalkan yüzlü ve çekik gözlü olan Moğollara benzeyen ve Moğol tarafından çıkacak olan Dev ve Cücelerdir.
Yaklaşansaat terimi, Tevrat (Eski Ahit)'ta pek çok yerde geçmektedir. Kuran'da Kıyamet Saati olarak söz edilir.
Yecüc-Mecüc'ün ortaya çıkması, Kıyamet'in 10 Büyük Alameti'nden biridir, Hakiki Müslümanların lehine olan bir vakadır.
Misyonerlerin iddialarına göre, Yecüc-Mecüc Uzaylı, başka bir gezegende ve üzerlerine gaz kütlesi şeklinde bir set çekilmiş durumda.
HAARP depremlerinin bazılarının amacı Yaklaşansaat yani Kıyamet Saati'nden önce yeraltındaki Yecüc-Mecüc'ü ortaya çıkararak onları Deccal'e tabi etmek. Belki bir parça bunu başarabilirler, ancak hepsini ortaya çıkarabilmeleri mümkün değil, Allah'ın vaadi kesindir, Allah'a karşı gelmenin bir işe yaramayacağını çok acı bir şekilde anlayacaklar.

HAARP
High Frequency Active Auroral Research Program
Yüksek Frekanslı Etkin Güneşsel Araştırma Programı

HAARP Deprem Makineleri, Facebook anasayfasındaki Dünya Haritası'nın üzerindeki insanların konumlarına çok benzeyen bir şekilde dizilidir. Noktaları birleştirdiğimizde Sex yazısı ortaya çıkar. HAARP, subliminal mesaj hattında radyo dalgaları yayıp insanların psikolojilerini bozarak kaos oluşturmaktadır.

HAARP Deprem Makinesi'nden Dünya'da, 1'i radar olmak üzere, 14 tane vardır.

Bu makineler, deprem ve tsunami yapabilme, hava şartlarını aniden değiştirebilme ve insanların psikolojilerini olumsuz yönde etkileyebilecek radyo dalgaları yayabilme özelliklerine sahiptirler.

Bunların haricinde gezi halinde olan 2 tane de HAARP gemisi vardır. Birinin ismi Haarpship, diğerinin ismi Dark Knight (Kara Şovalye)’tır.

HAARP’in sitesinden depremlerin 1 hafta yada 2 gün öncesinden olabileceğini tahmin edebiliyorduk, ancak uzun zamandır siteye ulaşılmıyor, çok fazla deşifre olduklarının farkına vardılar.

Google Earth'ten bulabileceğiniz bazı HAARP bölgesi koordinatları.

I assume everyone reading this knows of HAARP. Less known is that HAARP is only one of several such facilities and not the most powerful one either.

There are others, here are five:
Mu Radar – 1 megawatt facility in Japan (34°51'14.80"N 136° 6'19.45"E).
Arecibo Observatory – 2 megawatt facility in Puerto Rico (18°20'38.97"N 66°45'9.77"W).
HIPAS – 70 megawatt facility east of Fairbanks, Alaska (64°52'21.18"N 146°50'18.78"W).
Sura – 190 megawatt facility in central Russia (56° 7'10.32"N 46° 2'4.41"E).
EISCAT – 1 gigawatt facility in Tromsø, Northern Norway (69°35'1.06"N 19°12'57.11"E).
(You can copy and paste the coordinates into Google Earth)


 Bana Destek olmak İçin Lütfen Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın..

Youtube Kanalım  >>> Eyüp Ertaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder