14 Kasım 2013 Perşembe

İlluminati Ve Sanatçılar


İlluminati Ve Sanatçılar

İlluminati, ‘Aydınlanmış Olanlar’ anlamına gelmektedir. Topluluğun kuruluş amacı cehaletle, baskıcılıkla ve kilisenin dogmalarıyla mücadele etmekti. Her ne kadar asıl amaç, aydınlanarak dinsel dogmalardan uzak, hür düşünceyi ve Newtoncu pozitif bilimin önünü açmak idiyse de, daha sonraları gizli siyasi amaçları olduğu öne sürüldü. İlluminati dünya siyaset tarihinin belki de zaman içerisinde üzerine en fazla komplo teorisi üretilmiş topluluğu halini almıştır.
trans5 İlluminati Nedir?
İlluminatinin Kuruluş Amacı
İlluminati tarikatının kuruluş kökeni şu şekilde ifade ediliyor: ‘Kilisenin düşünce tarzına ve dayatmalarına büyük bir antipati besleyen Galileo Galilei, bir topluluk kurarak bu dogmalarla mücadele etmek ve parlak gençleri ve aşırı derecede zeki insanları bünyesinde toplayarak onlara özgürlüğün, hür düşüncenin ve aydınlanmanın faziletlerini aşılamak istiyordu. 1774 yılında Mason olan Weishaupt, bu emellerinin Masonluk içerisinde var olduğunu görse de, Masonluğun emellerinin ve felsefesinin siyasetler üzeri olması itibariyle ve Almanya’daki kilise/cizvit egemenliğini sona erdirmek istemesinden ötürü, bu doğrultuda bir topluluk kurmaya karar verdi ve kendisi gibi düşünen 11 arkadaşıyla beraber 1776 yılında Illuminati’yi kurdu.
10 kişinin dünyayı yönetme gibi planları olan- ki yönettiğide söyleniyor. İşte üyelerinin ise zengin ünlü ve güçlü kişilerden oluştuğu söyleniyor. Amaçları ”Yeni Dünya Düzeni” felsefesini yapmak yani Dünya’nın hiç bir din tarafından yönetilmesini istemiyorlar. Bir nevi şeytana inanıyorlar. Dikkat ederseniz şarkıların bazılarında hep ”New World Order” kelimesi geçer.

BONO

bono4 İlluminati Nedir?

MADONNA

madonna4 İlluminati Nedir?

LİSA LOPES

lisalopes3 İlluminati Nedir?

Lady GAGA

gaga3 İlluminati Nedir?

Rihanna

rihanna2 İlluminati Nedir?

Beyonce

beyonce İlluminati Nedir?
beyonce2 İlluminati Nedir?

Jayz

illuminatijayz İlluminati Nedir?

Britney

britney İlluminati Nedir?

KARŞI ÇIKANLAR

Eminem, Tupac , Michael Jackson, Bob Marley gibi ünlüler bu sistemin farkındaydılar ve önüne geçmek için savaş verdiler.
EMİNEM DIŞINDA HEPSİ ÖLDÜ !
Micheal Jackson’ın ‘They Don’t Really Care About Us’ adlı ‘yasaklanan’ videosunu izlediğinizde farkına varırsınız.
TEK GÖZ sembolü içeren bir duvarın önünde şarkının ‘beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar’ dizelerini söyler MJ.
jacksonilluminati İlluminati Nedir?
Micheal Jackson’ın ‘They Don’t Really Care About Us’ adlı ‘yasaklanan’ videosunu izlediğinizde farkına varırsınız.
TEK GÖZ sembolü içeren bir duvarın önünde şarkının ‘beni korkutmaya çalışıyor, beni öldürmek istiyorlar’ dizelerini söyler MJ.
Daha sonra yeniden duvarın önünde ‘Ama asla beni ele geçiremeyecekler’ demiştir.(Şarkı sözlerinin bu tek gözlü duvarın önüne gelmesi imkansız.)
kirmizikadin İlluminati Nedir?
Eminemde ilk söhret olmaya başladığında bu illetin içerisindeydi. Ancak son albümünde ve baba olduktan sonra cok degisti. Rihanna ile yaptığı düette, Rihanna hayranlarını kendi tarafına çekmek amaçlıydı. Çünkü Eminem bu sisteme karsı çıkmaya başlayınca medya vb. basın organları tarafından sindirilmeye başlandı. Ve eger susmazsa bu sekilde sesini duyurmaya devam ederse maalesef sonu   Micheal Jackson gibi olacak…
Eminem’in, Lady Gagaya ödül verdiği sıradaki korku dolu baskıslarını kıyafetinin çirkinliğinden mi sanıyorsunuz? Tabii ki Hayır.
O kıyafetteki mesajdan dolayı dehşete düşmüştü ki son zamanlarda tehdit aldığı söyleniyor.

   

 Bana Destek olmak İçin Lütfen Youtube Kanalıma Abone Olmayı Unutmayın..

Youtube Kanalım  >>> Eyüp Ertaş

1 yorum:

  1. S.a konularinizi ilgiyle takip ediyorum emegi geçenlere selam olsun

    YanıtlaSil