7 Kasım 2013 Perşembe

YAHUDİLERİN KABE’Yİ YIKMA PLANI



                           
                         
*   Hz Mehdi ve Kıyamet Alametleri konusunda ayrıntılı bilgiler de ekledik.


   Kabe'nin etrafında yaşlılar ve engelliler için dairesel yüksekçe bir yapının inşa edilmesinin altında yatan gerçek, Yahudilerin Kabe'nin yerine, camiyi temsil eden Küre şeklinde bir plaza inşa ederek Kabe'nin gücünü ele geçirmek istemesidir, İkiz Kuleler'in olduğu yerde bu yapı temsili olarak bulunmaktaydı.

Yapının ismi The Sphere idi, İkiz Kule olaylarının olduğu gün, üzerinde 245 sayısı vardı, numerolojik olarak toplayınca 11 yapıyor, yani İsrail.

Sphere (Sifer), Lucifer (Lusifer).

Yahudiler Kabe'nin yerine Küre inşa edecek, bu Küre saat yönünde dönecek yani Tavaf yönünün tersine, bu da Kabe'nin olumlu enerjisinin bir musluk gibi kapatılması ve karanlığın hakim olması demek.

                                                           

İkiz Kulelerin Ortasındaki Küre Neyi Simgeliyor

Kabe'nin etrafında yaşlılar ve engelliler için dairesel yüksekçe bir yapının inşa edilmesinin altında yatan gerçek, Yahudilerin Kabe'nin yerine, camiyi temsil eden Küre şeklinde bir plaza inşa ederek Kabe'nin gücünü ele geçirmek istemesidir, İkiz Kuleler'in olduğu yerde bu yapı temsili olarak bulunmaktaydı.

Yapının ismi The Sphere idi, İkiz Kule olaylarının olduğu gün, üzerinde 245 sayısı vardı, numerolojik olarak toplayınca 11 yapıyor, yani İsrail.

Sphere (Sifer), Lucifer (Lusifer).

Yahudiler Kabe'nin yerine Küre inşa edecek, bu Küre saat yönünde dönecek yani Tavaf yönünün tersine, bu da Kabe'nin olumlu enerjisinin bir musluk gibi kapatılması ve karanlığın hakim olması demek.


Piri Reis’in haritasında 16 adet büyük enerji noktası bulunur. Bu enerji noktalarından en önemlisi, Kabe’nin tam üstündedir. Yahudiler’in amacı, Kabe’yi yıkıp bu enerji noktasına hakim olmaktır. İnançlarına göre, tüm enerji noktalarına hakim olduklarında başka bir boyuta kapı açılacak. Haritada gördüğünüz Pentagon binası ve doğal olarak Pentagram yıldızı şeklinde işaretlenmiş bu alanın sağ köşesindeki noktanın ismi, bilerek belirtilmemiştir. Çünkü orası Kabe’dir.

Kabe'de kan gövdeyi götürdüğünde, büyük olaylar çıktığında, Hz Mehdi, Kabe’nin kapısının önünden icazet alacak, Mehdiliği gökyüzünden bir sesle ilan edilecek, bulutlar O’nu işaret edecek. Hz Mehdi, Peygamberimiz Sav’in halifeleri Hz Ebubekir ve Hz Ömer’den farklı olarak Allah’ın halifesi olacak, emrine 3 bin melek verilecek, ordusunun büyük bir bölümü Türklerden oluşacak, 7 yıl hüküm sürecek, daha sonra Deccal gelecek. Yahudiler 2023’te Deccal’i beklediklerinden ve bu 7 yıl olayını bildiklerinden, Hz Mehdi’yi şimdiden engellemek için Büyük Ortadoğu Projesi’ni hızlandırdılar.


- Yeni bilgiler


HZ MEHDİ

Kıyametin 10 Büyük Alameti'nden önce gelecek

Hz Mehdi, kendisine Allah tarafından yol gösterilen, Hz. Muhammed Sav'in kıyamete yakın bir zamanda geleceğini haber verdiği, İslamiyet'i Dünya'ya yeniden hakim kılacak olan halifedir. Şüphesiz, burada kastedilen, Şiilerin "Mehdî-î Muntazar = Beklenen Mehdi" dedikleri On İki İmam'ın sonuncusu olan Mehdi değildir. Efendimiz Sav, hutbe okurken Hz Hasan'ı omzuna alarak "Bu çocuk seyittir, iki büyük Müslüman grubu birbiriyle savaşınca, halifeliği terkederek ıslah edecek, kanı durduracak" dediği için Hz Mehdi, Hz Hasan'ın torunlarından biri olacak. Dünyanın birçok yerinde olduğu gibi, Türkiye'de de, kendisinin Mehdi olduğunu iddia edenler hiç eksik olmamıştır. Bu gibi kimseler, Mehdi beklentisinde olan birçok insanı aldatmış ve hislerini istismar etmiştir.

Mehdi, benim soyumdan gelecektir. İbn Mâce
Kıyamet kopmadan önce, Allahü Teâlâ, benim evladımdan birini yaratır ki, ismi benim ismim gibi, babasının ismi, benim babamın ismi gibi olur. Ondan önce dünya zulümle dolu iken, onun zamanında adaletle dolar. Tirmizi, İmam-ı Asakir
Ehl-i Beytimden bir zat, yeryüzüne hâkim olmadıkça kıyamet kopmaz. Onun alnı açıktır, kemer burunludur. Yeryüzü zulümle dolu iken, o, dünyayı adaletle doldurur. İdaresi, yedi yıl sürer. Müslim
Mehdi bendendir, yeryüzünü hak ve adaletle doldurur. Ebu Davud
Dünyayı küfür kaplamadıkça Mehdi gelmez. İmam-ı Rabbani. Mektubat-ı Rabbani 2/68
Mehdi'nin başı hizasında bir bulut olacak, buluttan bir melek, "Bu Mehdi’dir, sözünü dinleyin" diyecektir. Ebu Nuaym
Eshab-ı Kehf, Mehdi'nin yardımcıları olacak ve İsa, Mehdi’nin zamanında gökten inecek ve Deccal ile harb ederken, Mehdi, İsa’ya yardım edecektir. İmam-ı Süyuti
Yeryüzüne dört kişi malik oldu. İkisi mümin, Zülkarneyn ile Süleyman idi. İkisi kâfir, Nemrud ile Buhtunnasar idi. Beşinci olarak, benim evladımdan biri yeryüzüne malik olacaktır. İmam-ı Süyuti
Nasıl helak olur, bir ümmet ki, başında ben, sonunda Meryem oğlu İsa ve ortasında da Ehl-i Beytimden Mehdi vardır. Hâkim, İmam-ı Asakir
Mehdi çıkınca, Allahü Teâlâ ona rahmetini indirir. İmam-ı Ahmed, Hakim
Mehdi gelince, bir bereket olacak, ümmetim rahat edecektir. İbn Ebi Şeybe
Mehdi, Ehl-i Beyttendir. Allahü Teâlâ onu bir gecede olgunlaştırır. İbn Mace, İmam-ı Ahmed
Mehdi, Kureyş’ten ve Ehl-i Beytimdendir. İmam-ı Ahmed

Kütüb-i Sitte'den Buhârî, Müslim, Ebû Dâvud, İbn Mâce, Tirmizî ve diğer hadîs âlimlerinin bildirdikleri bu hadîs-i şerîfleri ve Ehl-i Sünnet âlimlerinin açıklamalarını, akıl ve îmân sâhibi hiç kimse inkâr edemez. Te'vîl (bir sözü veya davranışı görünür anlamından başka bir anlamda kabul etme, çeviri, yorum, yorumlama) etmek de dinimize aykırıdır. Herkes dinin hükümlerini te'vîl etmeye kalkarsa ortada din diye bir şey kalmaz. Bu kadar açık deliller karşısında, Hz. Mehdî'nin ve Deccâl'ın gelip geçtiğini söylemek, büyük câhillik veya büyük taassup (bir inanışa aşırı ölçüde bağlanıp ondan başkasını düşünmeme durumu, bağnazlık) olur. Hz. Mehdî ve Deccâl gelmiş olsaydı, Kıyâmet de kopmuş olacaktı.

Hz Mehdi'nin doğum yeri Medine, biat (Egemenlik ilanı) yeri Mekke (Hacerü'l Esved ile Makam-ı İbrahim arasında çıkacak), İmam olacağı yer Kudüs, Fethedeceği yer Roma, hükümranlığı bütün dünyadır.


DECCAL

Kıyametin 10 Büyük Alameti'nden ilki ve en önemlisi

Hz Adem'den Kıyamet'in kopmasına kadar, olmuş, oluyor ve olacaklar içerisinde, Deccal'in gelişinden daha büyük bir hadise yoktur. Müslim

Deccal ortaya çıktıktan sonra inananların çoğu gavur olacak, insanlar karı - kuru peşine düşecek.

Deccal ortaya çıkana kadar inanmayanların (İman etmeyenlerin), Deccal çıktıktan sonra inanması mümkün olmayacak.

Deccal'in sağ gözü kapalıdır, dişleri ve tırnakları sivridir, alnında Arapça Kafir yazar, kendisine bakılmaması tavsiye olunur, çünkü görüpte ikna edemeyeceği kimse yoktur, neye benzeyeceğini merak edenler Örümcek Adam'daki Venom'un resmine bakabilirler.


Hz Mehdi 40 yaşında ilan edilecek, 7 yıl hüküm sürecek, bu 7 yıl boyunca Hz İsa ile arkadaş olacak ve onunla birlikte hareket edecek, Hz İsa'ya imamlık yapacak, 47 yaşında vefat edince cenazesini Hz İsa kıldıracak, Hz İsa da 40 yıl hüküm sürecek, Deccal'i öldürecek, Hz Mehdi'den 33 yıl sonra vefat edecek.
 Bana Destek olmak İçin Lütfen Youtube Kanalıma Üye Olmayı Unutmayın.. Youtube Kanalım  >>> Eyüp Ertaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder