1 Kasım 2013 Cuma

Deccal Dünyada


Esselamunaleyküm..

 Bizim gibi bazı şeylerin farkında olan adamların bir günü herkes gibi olmuyor.... Etraftaki ürünlerin menşeini, fiyatlarını, ülkedeki açlık sınırını vs. araştıran kişiler olarak kapitalizm denen illetin kucağında olduğumuzun daha bir farkındayız.

Kapitalizm dünyayı içten içe yiyen bir düşünce biçimi. Sana arzularını ihtiyaçmış gibi gösterip, arzunu sana dolgun bir ücret karşılığında satan sistemdir kapitalizm.

Yazacağım yazıyı biraz garipseyebilirsiniz çünkü bunun daha önce pek örneği olmadı.

Ben deccalin şu an dünyada olduğunu düşünüyorum ve bunun için oldukça fazla belirti var.

Hz. Muhammed'in (s.a.v) deccalle ilgili bir hadisinde 'O her yeri dolaşır; kendine katılan huzur refah içinde yaşar, kendine karşı gelen zulüm ve sefaletten kurtulamaz, Deccalin sağ gözü kördür ve kuru bir üzüm tanesine benzemektedir.''

Peki hadis-i şerifi günümüze uyarlarsak ? Kapitalizme karşı gelmeyen ülkelerin rahat,bizim gibi sisteme karşıt ülkelerin ise burnu boktan kurtulmamakta. Kapitalizmin en üstü illuminati denen tarikat ve bunların logosu üstteki resim, yani Tek Göz.

Bunlar zaten bilindik şeyler ama hatırlamanıza yardımcı olabilir. Bir de biraz daha enteresan olaylar var.

Eski ve yeni ahitte kıyamet alametlerini anlatırken şöyle bir cümle geçer, "o gün üzerinde şeytanın işareti olmayan hiç bir şey ne alınabilir ne de satılabilir"


Yukardaki resimde barkodun içindeki 666 sayısı deşifre edilmiştir. 666 şeytanın imzası gibidir. Barkod ise ürünlerin ne kadar sattığını,nerde satıldığını,ne zaman satıldığını gösterir ve ''HER ÜRÜNÜN'' üstünde bulunur.

Parçaları birleştirirsek... Şeytanın imzası olan 666 demekki her ürünün üzerinde var... Bu da Ahitteki yazıların doğrulunu kanıtlar nitelikte...

Kıyamet alametlerinden birisi olan Müslümanların dara düşmesi olayına değinecek olursak eğer ; Şu an refah içinde yaşayan Müslüman var mı ? (İran yada Suudi Araplar dahil değil)

Yazı fazla uzun olmayacak o yüzden sonuca bağlıyorum. Deccaliyet dünyada şu an hüküm sürmektedir. Elinden ateş çıkan ve insanları ateizme sürükleyen bir varlık olarak deccal gelmeyecek.

Hz. Mehdi'yi bekleme, Hz. Mehdi ol....

Birilerinin seni kurtarmasını beklemek yerine kendin kurtarıcı ol....

Geri kalanını İlahi güç halleder....
 Bana Destek olmak İçin Lütfen Youtube Kanalıma Üye Olmayı Unutmayın.. Youtube Kanalım  >>> Eyüp Ertaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder